Logo PeSo

email info@peso-almelo.nl
telefoon 06-51153644

 

Werkzaamheden

Tuinaanleg/onderhoud:

Of het nu om een bestaande tuin gaat die opgeknapt moet worden of geheel venieuwd of een nieuwbouwwoning waarbij alles nieuw aangelegd moet worden, het kan allemaal.
Ik denk graag met u mee over het ontwerp en maak geheel vrijblijvend een offerte.


Gazonwerkzaamheden:

Ziet uw gazon er futloos en lelijk uit? Vaak is een bestaande grasmat weer als nieuw te maken door te verticuteren en bemesten op de juiste manier. Een bestaand grasveld opnieuw aanleggen is ook mogelijk, dan wordt de grasmat doorgevreesd en afgevoerd. Vervolgens wordt er een nieuw laagje zand over verwerkt en ingezaaid of met gras op rol dichtgelegd.

 

Overkappingen/ tuinhuizen:

Wilt u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar droog genieten van u tuin? Dan is een overkapping zeker wat voor u.
Ik kom graag langs om de wensen met u door te spreken en een passende offerte te maken.

 

Straatwerk:

Nieuw oprit of een terras? Ook dit behoort tot de werkzaamheden. Van verwijderen en afvoeren van oude bestrating tot leveren en leggen van de nieuwe tegels of stenen.

 

Containerverhuur

Containers gemakkelijk in te rijden met kruiwagen, opstap is 25 cm.
- 10m³ containers met deuren. Geschikt voor afvoer van grond, puin, groenafval of bouw/sloopafval.
- 20 m³ containers voor afvoer van bouw/sloopafval, hout of snoeihout.
- zeecontainer voor tijdelijke opslag tijdens een verbouwing.


zand levering:

Straatzand of tuinaarde kan bij u voor de deur worden geleverd. los gestort of in een container zodat u de straat schoon houdt en kunt gebruiken wat u nodig heeft.

 

Grondwerken

Ook grondwerk behoort tot de werkzaaheden. Of het nu gaat om een oprit uitgraven of een bouwput voor een aanbouw. Omdat ik over een eigen vrachtwagen met containersysteem beschik, zijn de transportkosten laag.

 

Transportwerk

Alle voorkomende transportwerkzaamheden in de sector grond-, weg- en waterbouw vallen onder het kopje transport. Voorbeelden zijn onder meer de aan- en afvoer van grond, zand, bouwmaterialen, groen- en sloopafval.

 

Verhuur machines

Ik verhuur grondwerkmachines inclusief machinist voor bijvoorbeeld het graven van een bouwput, het omspitten van uw tuin voordat deze door de tuinman of uzelf ingericht wordt.

Plaatje
Plaatje
Plaatje
Plaatje
Plaatje